98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Teatre Núria Espert acull l’espectacle familiar “Bruna, el musical”

El Teatre Núria Espert acull l’espectacle familiar “Bruna, el musical”

El musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig es podrà veure diumenge 20 de març a les 12 h.

El tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Ferran Campmany ha donat detalls de l’espectacle a Ràdio Sant Andreu.

BRUNA explica la història d’una família que acabarà descobrint una part del seu passat que tothom desconeixia; tothom menys la persona que ha guardat el secret durant tot aquest temps. Ambientada als anys 90, l’obra ens presenta a Bruna, una nena donze anys que ha de fer un treball descola sobre la seva àvia. Realitzar el treball no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa.

Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la seva mare i lempresa on treballa. LEric, lamic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

 

Segons els creadors i directors de BRUNA, Mateu Peramiquel i Mar Puiglobra és un homenatge als nostres avis i àvies, i conseqüentment, a totes les persones grans del nostre país que van lluitar sense perdre mai la força; és gràcies a la seva lluita que nosaltres avui som qui som i ens podem dedicar a lart; les seves històries i la seva lluita són la font dinspiració de BRUNA i també de la nostra vida”.

BRUNA va néixer amb lobjectiu de donar veu als infants amb una història que posa l’èmfasi en la visió dels petits sobre el món adult.

ENTRADES DISPONIBLES A WWW.TEATRENURIAESPERT.CAT