98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Teatre Núria Espert acull la nova campanya de donació de sang i plasma, la primera després de l’estiu

El Teatre Núria Espert acull la nova campanya de donació de sang i plasma, la primera després de l’estiu

Nova campanya de donació de sang i plasma al Teatre Núria Espert. És la primera després de l’estiu i l’onzena d’aquest 2023. Hem parlat amb el Doctor Josep Maria Ollés, metge facultatiu dels Equips Mòbils del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, que ha explicat que “a la tardor comencem amb més ganes per què tenen manca de sang de l’estiu i han de preparar-se per les festes de Nadal”.

Com ha detallat el Doctor Josep Maria Ollés a Ràdio Sant Andreu, els requisits generals per poder participar en la campanya de donació de sang i plasma són els següents: has de tenir 18 i 70 anys, pesar més de 50 kg i tenir bona salut. En el cas de la sang, les dones poden donarun màxim de 3 vegades l’any i els homes 4. Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. Però en el cas de plasma no hi ha màxim de donacions anuals i entre donació només han de passar quinze dies.

Qualsevol altre dubte més concret i personalitzat ho resolen els professionals el mateix dia de la donació o trucant al telèfon 93 557 35 66.