98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Teatre Núria Espert acull aquest dimarts l’acte sobre Salut de les dones centrat en l’autocura

El Teatre Núria Espert acull aquest dimarts l’acte sobre Salut de les dones centrat en l’autocura

 

L’activitat es durà a terme aquest dimarts 11 de juny al Teatre Núria Espert a partir de les 18 h i comptarà amb una xerrada per part de dones de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord a més d’abordar qüestions referents a l’autocura i els seus beneficis o tècniques en mindfulness, coaching o intel·ligència emocional.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és fer difusió de l’estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

ACTE DE L’11 DE JUNY

Xerrada sobre l’autocura i els seus beneficis. A càrrec de Sandra Miguélez, coordinadora de l’Espai Dona de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord.

Taller sobre eines per poder aturar-se, centrar-se en si mateixa i transitar el moment present. A càrrec de “Les Metanoies“: Zora, tècnica en mindfulness, coaching 1 i 2 i intel·ligència emocional, i Hanane, dinamitzadora d’actes centrats en l’autoconeixença, la relaxació i la gestió de l’estrès.