98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Servei Local de Català organitza un curs de català per a les famílies de l’escola Joan Maragall

El Servei Local de Català organitza un curs de català per a les famílies de l’escola Joan Maragall

El curs de nivell Bàsic 1 s’ha posat en marxa aquest mes de març i s’ofereix de manera presencial al mateix centre d’ensenyament primari Joan Maragall. Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català ha donat més detalls a Ràdio Sant Andreu.

La Direcció del centre ha contactat directament amb el Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca per organitzar aquests cursos de català adreçats als pares i mares de l’escola, una actuació que s’emmarca dins dels ajuts extraordinaris destinats a la formació de les famílies dels centres educatius anomenats d’alta complexitat.

El curs que acaba de començar té una durada de 45 hores i s’ofereix en format presencial responent a la demanda de la Direcció del centre i a les característiques dels alumnes. Es porta a terme amb professorat contractat i s’acabarà a mitjan de maig. Les classes es fan en dilluns, dimarts i dimecres, de 14.30 a 16 h, coincidint amb l’horari lectiu de tarda de l’escola, cosa que facilita que els alumnes puguin fer-lo.

L’objectiu del curs és que els alumnes adquireixin habilitats bàsiques de comprensió i expressió orals que els permetin desenvolupar-se mínimament en situacions quotidianes.