98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El santandreuenc José Luis Pérez comenta la seva experiència en el rodatge de la pel·lícula “Modelo 77”

El santandreuenc José Luis Pérez comenta la seva experiència en el rodatge de la pel·lícula “Modelo 77”

La pel·lícula s’estrenarà el 23 de setembre després de la premiere al Festival de Cinema de Sant Sebastià. Dirigida per Alberto Rodríguez compta amb un repartiment encapçalat per Miguel Herrán, Javier Gutiérrez, Jesús Carroza, Fernando Tejero, Catalina Sopelana, Xavi Sáez i  Alfonso Lara.

El santandreuenc José Luis Pérez, membre de la companyia local TeatrAndreu ha participat com a extra fent el paper d’un pres comú a la presó de La Model i ens ha comentat a Ràdio Sant Andreu la seva experència en el rodatge de la pel·lícula.

L’agost de 2021 es va iniciar el rodatge a La Model i la pel·lícula està ambientada l’any 1977. Un jove comptable que està empresonat i pendent de judici per cometre un desfalc s’enfronta a una possible pena d’entre 10 i 20 anys, un càstig desproporcionat per a la quantia del seu delicte.  El jove no es rendeix i s’uneix a un grup de presos comuns que s’està organitzant per a exigir una amnistia. “Modelo 77” narra també la creació de la la COPEL, la Coordinadora de Presos en Lluita.