98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Restaurant El Palau Vell entre els sis restaurants del Baix Llobregat que es mullen per l’esclerosi múltiple

El Restaurant El Palau Vell entre els sis restaurants del Baix Llobregat que es mullen per l’esclerosi múltiple

Aquest mes de juliol, amb la col·laboració del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, diversos restaurants del col·lectiu gastronòmic Sabors de l’Horta es mullen per l’esclerosi múltiple (EM) amb un plat solidari.

La campanya “Restaurants que es mullen” consisteix a oferir un plat o tapa solidaris durant tot el mes de juliol pels quals es donarà 1€ per cada plat demanat.

El xef del Restaurant El Palau Vell, Josep Martín ha valorat a Ràdio Sant Andreu l’experiència solidària i gastronòmica.

 

El Mulla’t és la principal campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i aconsegueix que un dia a l’any, el 10 de juliol, tothom pugui mostrar la solidaritat vers les persones amb esclerosi múltiple amb un petit gest com és mullar-se a les piscines que participen en la campanya.

Es celebra de fa 29 anys a piscines de tota Catalunya, i més de 110.000 persones es mullen cada any, gràcies a la col·laboració de més de 1.000 voluntaris i voluntàries. Enguany sis restauradors participen durant tot el mes de juliol oferint tapes i plats solidaris.