98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El regidor del PSC, Francesc Delgado deixa el càrrec per motius personals

El regidor del PSC, Francesc Delgado deixa el càrrec per motius personals

Després de 13 anys com a regidor a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Delgado de 78 anys deixa la política. Ho ha per motius personal segons ha anunciat en el ple municipal.

Francesc Delgado

Francesc Delgado era regidor des de l’any 2007 i ha ocupat les regidories de Seguretat Ciutadana, Recursos Humans, Protecció Civil i Serveis Generals i Vía Pública.

Reportatge carrera política i personal de Francesc Delgado

Francesc Delgado 02

En el seu discurs de comiat ha destacat que ”Vull dedicar més temps a la meva família: a la meva dona Immaculada, als meus fills i als meus néts. Sense el seu suport i comprensió hagués estat impossible la meva tasca com a regidor.”

REGIDORS- francesc delgado

 

També  s’ha mostrat agraït a l’alcalde Enric Llorca per la seva confiança i també  ”als meus companys regidors, pels del meu partit i pels de la resta que han treballat amb l’únic objectiu del benestar dels ciutadans de Sant Andreu de la Barca”.

Acte-patró-Policia-Local-Sant-Andreu-Barca-03

Finalment ha destacat la tasca de la Policia Local que durant els anys com a regidor s’ha  fet càrrec del cos policial.

Constitució Ajuntament 2019 36