98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El projecte musical de les santandreuenques d’Ölivia Musyk es podrà escoltar a la Festa Major

El projecte musical de les santandreuenques d’Ölivia Musyk es podrà escoltar a la Festa Major

La Casa Estrada serà l’escenari el 5 de setembre  a les 20 h del concert que oferiran el duet local format per Clàudia Balletbó (veu) i Isabel Archs (violí i piano).

Ràdio Sant Andreu us ofereix una entrevista amb Ölivia Musyk on reflexionen sobre el seu projecte artístic que va més enllà de la música i que destacar per una gran qualitat. Ölivia Musyk es va crear l’a ny 2020 en plena pandèmia i de moment han publicat diverses peces com “La mort i la primavera”,  “Sepultura en re menor”, “Ella tranquil·la”, “Prune” i “La xarranca”.

El dol, la pèrdua i la necessitat d’articular un adéu. Sota aquest concepte ha construït  les dues fornades de cançons màgiques que conformen el seu primer treball, “Antich Ventura – Clanare” (2022). Un calidoscopi literari i musical, de cants tel·lúrics i sonoritats misterioses, de classicisme i cançó d’autor, d’electrònica experimental i de folklore popular sentit en carn pròpia, pel que han comptat amb la complicitat d’artistes de diferent bressol com Tarta Relena, Marina Herlop i The Bird Yellow.