98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El programa INFADIMED promou hàbits saludables entre els alumnes d’infantil i primària

El programa INFADIMED promou hàbits saludables entre els alumnes d’infantil i primària

El programa INFADIMED (Infància i Dieta Mediterrània) fa promoció de la Dieta Mediterrània i el porten professionals d’infermeria d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut.

A Sant Andreu de la Barca  aquest programa es duu a terme a les escoles, dirigint-se a alumnes d’educació infantil i primària amb l’objectiu de donar eines als infants per tal que puguin decidir què és més beneficiós per a la seva salut.

A diferència d’altres programes d’educació nutricional, INFADIMED ha fet servir un canal transmissor innovador en aquest tipus d’intervenció: ha creat una sèrie de dibuixos animats amb aquesta finalitat, amb un personatge central que és l’encarregat d’explicar als infants els beneficis d’un estil de vida saludable: el Capità Vitamines.

La infermera Clara Olmos de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca  és la referent a la ciutat i ha comentat a Ràdio Sant Andreu els objectius i beneficis del programa i com és rebut per part dels alumnes.

També hem comptat amb la presència d’Alicia González i Laura López, alumnes d’Infermeria de la Universitat de Barcelona (UB) del Campus Bellvitge que  han fet un Treball de Fi de Grau en la modalitat  Aprenentatge i Servei dedicat al programa INFADIMED on expliquen com es desenvolupa a Sant Andreu de la Barca.