98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / El portal web de la Generalitat es fa ressò del programa especial dedicat a la prova de l’ACTIC de Ràdio Sant Andreu

El portal web de la Generalitat es fa ressò del programa especial dedicat a la prova de l’ACTIC de Ràdio Sant Andreu

L’espai Feina i Empresa del programa Via directa va comentar el passat 10 de desembre  la prova de l’ACTIC que acredita les competències digitals.

actic gencat

El portal web de la Generalitat de Catalunya s’ha fet ressò del programa i destaca ”El tècnic municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Toni Mantis, ens demostra un coneixement molt bo de l’ACTIC i el seu funcionament, i ho explica d’una manera clara i concisa.”
Enllaç al  portal de la Generalitat destacant la notícia

L’ACTIC és el certificat d’acreditació de competències en tecnologies de la informació i de la comunicació.
Permet  a qualsevol persona de més de 16 anys, després de superar una prova d’avaluació, obtenir un certificat emès per la Generalitat que acredita les seves competències digitals.

L’ACTIC avalua  la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.
Consta de tres nivells: bàsic, mitjà i avançat.

Per obtenir el certificat, s’ha d’aprovar un examen en un dels centres col·laboradors autoritzats entre ells Les Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca.

Toni Mantis, tècnic de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat  de la prova al programa Via directa de Ràdio Sant Andreu .

De les informacions donades el portal de la Generalitat  comneta ”De les dades que proporciona només volem aclarir un parell d’afirmacions incorrectes com ara que diu que només cal acreditar una competència per tenir el certificat avançat, en realitat són, com a mínim, dues competències. També cal aclarir que els aspirants amb una discapacitat superior o igual al 33% tenen reconeguda l’exempció de la taxa, és a dir, un 100% de bonificació.”