98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El ple aprova el pressupost 2020 de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que puja a 26,2 milions d’euros

El ple aprova el pressupost 2020 de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que puja a 26,2 milions d’euros

Els pressupostos suposen un increment del 15% respecte l’any 2019 i s’han aprovat per unanimitat de les formacions polítiques municipals. PSC, FEM Sant Andreu, Ciutadans i Podemos.

El pressupost suma  26,204.306 euros i suposa un increment del 15% respecte l’any 2019

Pel que fa  a les inversions. al voltant de 3,3 milions d’euros, destaquen la contrucció de la nova comissaria de la Policia Local,  el cobriment del Canal Sedó, la construcció de dos nous col·lectors als carrers Verge del Pilar i Anoia, el cobriment de les vies de ferrocarrils al seu pas per la plaça 11 de Setembre, la reforma de la Masia de Can Sunyer.

Un 25% desl pressupost segons han declarat l’alcalde Enric Llorca i la regidora d’Hisenda Montserrat Tobella es destinen a les persones amb diverses propostes de serveis socials.

Un dels objectius dels pressupostos és continuar mantenint la qualitat dels serveis que ofereix l’Ajuntament al ciutadà.

Destaquen les partides destinades a la prevenció de la violència masclista i LGTBI i la millora de ‘assistència a les persones amb discapacitat i la subvenció de l’IBI a aquest col·lectiu.

Sala Plens Ajuntament SAB 02