98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Pla Educatiu d’Entorn continua el seu desplegament a Sant Andreu de la Barca amb formacions i presentacions a la comunitat educativa

El Pla Educatiu d’Entorn continua el seu desplegament a Sant Andreu de la Barca amb formacions i presentacions a la comunitat educativa

La sala de plens de l’Ajuntament ha comptat amb la presència de la comunitat educativa per informar sobre la posada en marxa del Pla Educatiu d’Entorn.

La regidora d’Educació Anna Serra, ha destacat que “el Pla Educatiu d’Entorn suposa una millora educativa

La presentació realitzada a la sala de plens s’han convocat a les direccions dels centres escolars, el SIS el CIS, l’escola Municipal de Música i Dansa i també a personal tècnic de l’Ajuntament. S’han presentat “oficialment les dues tècniques que s’han incorporat recentment a l’Ajuntament per liderar el Pla Educatiu d’Entorn amb una orientadora i una dinamitzadora d’aquest pla educatiu”, ha destacat la regidora Anna Serra.

El Pla Educatiu d’Entorn, ha recordat “suposa per a Sant Andeu de la Barca una millora educativa i una millora en l’accés d’oportunitats educatives que busca ampliar aquestes oportunitats educatives més enllà de l’escola.
Aquests dies a Sant Andreu de la Barca s’està duent a terme un Casal d’estiu del Pla Educatiu d’Entorn adreçat a joves entre 12 i 16 anys. Un casal que “està funcionant molt bé, hem omplert totes les places. Estem fent tallers de hip-hop, de rap, de curtmetratges i acabarem amb un grafiti en un mur de la ciutat”. Serra ha desacatat que “les valoracions que ens estan arribant de moment, tant de les famílies com dels mateixos joves, és molt positiva, i esperem poder repetir aquesta acció i més ampliada de cara a pròxims estius”.
Precisament aquest divendres, visitarà el Casal d’Estiu la consellera en funcions d’Educació, Anna Simó.