98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / El periodista Xavi Ayén presentarà el llibre ‘La vuelta al mundo en 80 autores’ a Sant Andreu de la Barca

El periodista Xavi Ayén presentarà el llibre ‘La vuelta al mundo en 80 autores’ a Sant Andreu de la Barca

El 21 d’abril a les 19h en el Teatre Núria Espert es presentarà el llibre coincidint amb els actes de Sant Jordi a Sant Andreu de la Barca.
El programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ha entrevistat al periodista Xavi Ayén que ha volgut avançar detalls del llibre i de la presentació.

El periodista literari de La Vanguardia, Xavi Ayén recorre el món a través de la mirada i les converses amb 80 escriptors. Xavi Ayén presentarà el llibre el divendres 21 d’abril a les 19h en el Teatre Núria Espert i conversarà amb Jordi Milian.
L’acte està orgaitzat per l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Ràdio Sant Andreu i el portal literari L’Illa dels Llibres.

xavi-ayen-copy
Foto autor de Marc Arias

Xavi Ayén assenyala  que des de l’any 1989 ha realitzat més de 1.500 entrevistes.  Gabriel Garcia Márquez, Paul Auster, Juan Marsé, José Saramago, Ana Maria Matute, Gunter Gras o Doris Lessing són alguns dels escriptors que apareixen a ‘La vuelta al mundo en 80 autores’ (Libros de Vanguardia).

Fragments d’entrevistes i moments compartits amb 80 escriptors, és el que Xavi Ayén ens ofereix en aquesta guia on descobrirem secrets de l’ofici d’escriptor o aspectes més íntims o poc comentats de cadascun d’ells a més de recordar-nos els títols més destacats de cada autor.

Després de la bona acollida dAquellos años del boom’ on oferia un exhaustiu repàs per la generació d’autors llatinoamericans com Gabriel Garcia Márquez o Vargas Llosa i ara amb la publicació de ‘La vuelta al mundo en 80 autores’ Xavi Ayén ofereix un bon regal pels lectors més exigents.

 

autores