98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Parc Rosalía de Castro ja està operatiu

El Parc Rosalía de Castro ja està operatiu

Situat al Carrer Penedès, darrere de l’Església Sant Llop, ha tingut una inversió d’uns 48.000 €. Tot i que aquest parc no compta amb instal·lacions adaptades per persones amb mobilitat reduïda, altres parcs de Sant Andreu de la Barca que estan en procés de remodelació, com el del carrer Perú sí que en tindran.

En les pròximes setmanes està previst que estiguin ja operatius els diferents parcs que estan actualment en obres, com el del Josep Pla o el carrer Perú. La inversió prevista per la remodelació de tots els parcs és d’aproximadament un milió d’euros.

La Federació Espanyola de Municipis i Provincies (FEMP) va concedir al mes d’octubre de 2022 una subvenció per les actuacions de millora i instal·lació de jocs de 7 àrees infantils de Sant Andreu de la Barca, dintre de la primera convocatoria d’ajuts d’entorns saludables del 2022 per la “ Promoció d’estils de vida saludables a través de la creació o rehabilitació d’entorns saludables”, que s’emmarca en el Pla de recuperació, transformació i resiliència i es finançarà amb Fons Next Generation- PRTR.