98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Palau Vell Restaurant repeteix com a representant de Sant Andreu de la Barca en la guia Sabors de l’Horta 2023

El Palau Vell Restaurant repeteix com a representant de Sant Andreu de la Barca en la guia Sabors de l’Horta 2023

La nova guia reflecteix el compromís dels restaurants del col·lectiu de cuina amb el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.
Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a Josep Martín, xef d’El Palau Vell Restaurant que ha donat detalls a l’emissora municipal del que suposa formar part de la Guia Sabors de l’Horta 2023.

Els xefs del Baix Llobregat han aconseguit al llarg dels anys desenvolupar una cuina arrelada a la terra, basada en els productes frescos, de temporada i de proximitat que els pagesos i pageses del seu entorn conreen. Aquests cuiners i cuineres que estimen i que cuinen amb el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat fa anys que s’apleguen sota el col·lectiu Sabors de l’Horta.

Aquesta edició recull la informació dels restaurants que formen part d’aquest col·lectiu, i reflecteix el compromís dels xefs per una cuina elaborada amb ingredients de proximitat. Els comensals poden degustar les diferents propostes gastronòmiques en aquells establiments que llueixen el distintiu creat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que indica que en aquell restaurant es cuina amb el Producte fresc del Parc Agrari.

La Guia Sabors de l’Horta 2023 inclou restaurants de la comarca, que ofereixen propostes que van des d’una cuina creativa fins als que mantenen i enalteixen la cuina tradicional, on el producte del parc agrari n’és el protagonista.

La guia, a més, destaca diferents raons per les quals val la pena consumir el producte fresc de la comarca, com són  la seva qualitat i sabor, la frescor, i l’origen i proximitat. Aquests atributs fan que les carxofes, els calçots, els espàrrecs, les cireres, els tomàquets, en definitiva, les fruites, verdures i hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat siguin productes de temporada de major qualitat i font de salut.

Elol·lectiu Sabors de l’Horta integra 35 restaurants de la comarca que ofereixen durant tot l’any una oferta gastronòmica basada en els productes del Parc Agrari, i que es poden reconèixer perquè llueixen el distintiu “Producte Fresc”.