98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El nou pavelló de gimnàstica artística estarà enllestit al setembre

El nou pavelló de gimnàstica artística estarà enllestit al setembre

Les obres del nou pavelló annex a l’actual Complex Esportiu l’11 continuen a bon ritme per acollir després de l’estiu la pràctica de gimnàstica artística de l’entitat Sabarca Gimnàstic Club.

L’alcaldessa Ana Alba ha visitat les obres acompanyada pels regidors d’Esports Lluis Oulego i la regidora d’Urbanisme Maite Navas a més de l’arquictecte de l’obra.

Les instal·lacions del nou pavelló tenen una superfície de 600 metres quadrats i un pressupost de més de 400.000 euros. El pavelló compta amb l’espai necessari per a la pràctica de la gimnàstica artística que necessita el Sabarca Gimàstic Club.

Les instal·lacions donaran resposta a les demandes i peticions de les famílies dels nens i les nenes que fan aquesta pràctica esportiva a la ciutat i que actualment ho fan a una nau de la zona industrial.

El nou pavelló tindrà l’espai reglamentari per col·locar tots els aparells de competició dels que disposa l’entitat i també comptarà amb una fossa, que s’omplirà de petites peces d’escuma, que permetrà treballar les acrobàcies de major dificultat dels aparells de terra, salts, paral·leles i barres.