98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / “El nostre comerç: la màgia del Nadal”, la Campanya de Nadal del Comerç Local

“El nostre comerç: la màgia del Nadal”, la Campanya de Nadal del Comerç Local

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç Charo Ramirez ha comentat la nova campanya de Nadal del Comerç Local de Sant Andreu de la Barca al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.
L’entrevista ha comptat també amb la participació de la coordinadora de Promoció Econòmica Inma Ortega.

 

Un any més, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, a través de la seva Regidoria de Comerç, posa en marxa la Campanya de Nadal del Comerç Local que enguany porta com eslògan “El nostre comerç: la màgia del Nadal”.

CARTELL CAMPANYA NADALEls objectius de la Campanya són premiar la fidelitat dels clients que realitzen les seves compres als comerços locals i potenciar entre els habitants de Sant Andreu de la Barca la compra en els establiments del municipi, destacant els valors de proximitat, varietat i atenció personalitzada que caracteritzen el nostre comerç.

La Campanya es basa en butlletes que es lliuraran als veïns i veïnes quan facin les seves compres en els comerços de Sant Andreu de la Barca, amb més de seixanta comerços col·laboradors de la Campanya.

Aquest any hi han 5.000 premis directes i si  la butlleta no està premiada s’ha d’omplir, dipositar-la en les urnes instal·lades (Recepció Ajuntament, Escoles Velles, Espai Jove i Fira Juga, Mercat Municipal,  Centre de Recursos Associatius, Biblioteca Municipal),   i així es podrà entrar en el sorteig dels grans premis de la Campanya que es farà el dissabte 3 de gener de 2015 al Teatre Núria Espert a partir de les 20.30h.

 

Els gran premis d’enguany són:

1 val de compra de 1.000 euros a gastar entre els establiments col·laboradors de la campanya, abans del dia 31 de gener de 2015. El guanyador haurà de gastar el premi entre 5 establiments comercials, amb una compra mínima en cadascun de 100 euros. 

-2 vals de compra de 500 € a gastar entre els establiments col·laboradors de la campanya, abans del dia 31 de gener de 2015. El guanyador haurà de gastar el premi entre 5 establiments comercials, amb una compra mínima en cadascun de 50 euros.

-5 vals de compra de 200 € a gastar entre els establiments col·laboradors de la campanya, abans del dia 31 de gener de 2015. El guanyador haurà de gastar el premi entre 2 establiments comercials, amb una compra màxima en cadascun de 50 euros.

-1 espectacular panera amb productes aportats pel sector comercial de Sant Andreu de la Barca. (33 premis integren la panera)

Un premi especial que es donarà a conèixer el dia del sorteig