98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / El musical ‘Per sobre de totes les coses’ al Teatre Núria Espert

El musical ‘Per sobre de totes les coses’ al Teatre Núria Espert

La representació d’aquest dissabte és una pre-estrena perquè el mes de juliol  la companyia estrenarà el musical al teatre Gaudí de Barcelona.
El programa Via directa ha parlat amb Oriol Miras, productor de l’espectacle.

per sobre de totes les cosesPer sobre de totes les coses és una adaptació del  musical nord-americà de (BARE: A POP OPERA) de Damon Intrabartolo i Jon Hartmere  que va ser estrenat Los Angeles l’any 2000
Sota la direcció de  Daniel Anglès i producció d’Oriol Miras, el musical arriba amb la versió catalana.
L’actuació d’aquets dissabte a les 20.00h al Teatre Núria Espert serà en format concert  estarà presentat per Daniel Anglès, director de l’espectacle.

Per sobre de totes les coses
 és un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.

Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat.
Més informació http://persobredetoteslescoses-descobrim-los.blogspot.com.es/
Venda d’entrades