98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Mercat, gairebé 40 anys a Sant Andreu de la Barca

El Mercat, gairebé 40 anys a Sant Andreu de la Barca

El 9 de novembre de 1983 obria les portes el Mercat de Sant Andreu de la Barca, ara fa gairebé 40 anys. Situat a l’Avinguda Constitució agrupa una àmplia varietat de paradetes amb una gran oferta de productes diferents.

Hem entrevistat a diversos establiments  perque ens parlin sobre el seu negoci.

La Isabel, de Frutas y Verduras Fernandez, ens explica que va ser el seu pare, fa 32 anys, que va obrir el negoci, però estava en una altra ubicació del mercat més petita i amb el temps van decidir obrir una altra, on estan actualment:
En Mario ens explica com va ser la seva mare fa 30 anys que va obrir Charo Pollerias, especialitzada en producte d’aviram.
Una de les parades típiques del Mercat de Sant Andreu de la Barca és la Bodegueta del mercat, que en els últims mesos ha canviat de propietari per jubiliació. Hem parlat amb la Judith, l’actual propietària.
Hi ha algunes parades que van obrir al mateix temps que al mercat, ara fa gairebé 40 anys, però van començar oferint un producte concret i amb els anys s’han anat adaptant a la demanda i ampliant la seva oferta.
És el cas del Racó Verd. La Toñi ens explica que en els seus inicis se centraven sobretot en fruits secs i dietètica, però han anat evolucionant amb nova oferta, com productes vegans i vegetarians així com espècies de qualitat:
Un altre exemple és Market Diner, que van començar amb la venda de llegums, però ara estan especialitzats, sobretot, en el menjar preparat casolà, tot i que la venda de llegums no l’han abandonat. Així ens ho explica l’Ana Maria.
Al Mercat torbem una àmplia oferta de productes, alguns més gurmets per ocasions especials i, inclús no tot envolta l’alimentació.
La Clara, treballadora de la perfumeria Ledesma des de fa sis anys, ens explica que podem trobar a la botiga.
A la parada Al teu Gust, regentada pel Gustavo, podem trobar xocolates , tes i cafès gurmets i de qualitat.