98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El mag Xavi Medina estrena el seu seu nou espectacle “Engañarte” al Teatre Núria Espert

El mag Xavi Medina estrena el seu seu nou espectacle “Engañarte” al Teatre Núria Espert

Serà el diumenge 23 d’abril a les 18 h

Xavi Medina és una mag de Sant Andreu de la Barca amb una trajectòria de 10 anys dedicant-se a la màgia amb diferents espectacles. Ara, vol anar més enllà amb l’espectacle “Engañarte” que presentarà en exclusiva al Teatre Núria Espert el diumenge 23 d’abril a les 18 h.

Ràdio San Andreu ha conversat amb Xavi Medina per parlar del seu nou espectacle i també de la seva trajectòria professional.

ENGAÑARTE
Preus: 10,00 € anticipada, 12,00 € a taquilla des d’una hora abans de cada espectacle

Una comèdia màgica familiar

Vine a Descobrir els secrets de la ment amb Xavi Medina, el mag i comediant amb un talent únic per combinar l’humor amb les seves habilitats “sobrenaturals”.

A través de les millors il·lusions, Xavi et portarà en un viatge ple de sorpreses i diversió que et demostrarà com la percepció i la memòria poden ser manipulades i com podem aprofitar-ho a la vida diària. No et perdis aquesta experiència inoblidable, reserva ara les entrades per a EngañArte i experimenta el poder de la ment!