98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El LABSAB participa des de l’inici de la pandèmia en la fabricació d’equips de protecció individual

El LABSAB participa des de l’inici de la pandèmia en la fabricació d’equips de protecció individual

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posava en marxa al novembre de 2019 l’espai LABSAB, el laboratori de fabricació digital, adreçat a tot el públic i amb l’objectiu que la ciutadania es pugui familiaritzar amb aquestes eines.

LABSAB COVID-19 - 01
Pràcticament des de l’inici a la pandèmia de la Covid-19m el LABSAB el Laboratori de Fabricació Digital de Sant Andreu de la Barca es va posar en marxa per fabricar material necessari per als EPIS els equips de protecció individual adreçats al personal sanitari tot i que després s’ha ampliat a fabricar viseres per als comerciants i personal dels serveis essencials.

LABSAB COVID-19 - 03

 

El LABSAB va començar a fabricar màscares i viseres de protecció amb impressores 3D i impressores de tall làser. Amb l’ajut també de la comunitat maker de Sant Andreu de la Barca s’ha treballat per elaborar tota mena d’elements de protecció com viseres o salva orelles.

 

LABSAB COVID-19 - 05

 

Eulalia Cano és la  dinamitzadora i coordinadora del LABSAB i ha comentat a Ràdio Sant Andreu la tasca que realitzada fins ara.