98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El futbolista santandreuenc Joel Pleguezuelos guanya el Campionat de Catalunya Juvenil amb l’Espanyol

La final disputada el 8 de juny a l’Estadi El Congost de Manresa, l’Espanyol juvenil es va imposar per 3-4 al FC Barcelona

El jove jugador de 17 anys  va néixer a Sant Andreu de la Barca i va començar la seva trajectòria esportiva a la cantera del CFSAB. Després  va fitxar per l’Espanyol on juga de defensa a l’Espanyol Sub 19 B amb el dorsal 27. La temporada anterior va ser  Sots campions de lliga, Sots campions de MIC i Sots campions de la  Copa Catalunya.

El jugador ha expressat la seva satisfacció a les xarxes socials per aconeguir amb el seu equip la copa “no tinc paraules per a representar enguany,  un any bastant complicat per a l’equip,  però mai ens hem donat per vençuts i aquesta copa és la recompensas  ahir vam demostrar que som imparables i gràcies a l’esforç de cadascun de la plantilla incloent staff tècnic, això és orgull perico , Campions de catalunya”.