98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / El Festival Lola arriba al Teatre Núria Espert del 25 al 27 d’octubre

El Festival Lola arriba al Teatre Núria Espert del 25 al 27 d’octubre

‘Absenta’, ‘Raspall’ i ‘Si no ens paguen, no paguem’ són les obres que es podran veure a Sant Andreu de la Barca.

FESTIVAL LOLA A SANT ANDREU
El Festival Lola arriba al Teatre Núria Espert  del 25 al 27 d’octubre amb tres  representacions teatrals, ‘Absenta’, ‘Raspall’ i ‘Si no ens paguen, no paguem’.

El Festival Lola va nèixer l’any 2003  a Esparreguera i ja porta onze edicions amb una oferta cultural que portarà  espectacles de teatre, música, poesia i dansa  a les poblacions de Martorell, Esparraguera, El Bruc i Sant Andreu de la Barca.

Carme Paltor i Ramon Ferrer

El programa Via directa ha entrevistat a  Carme Paltor codirectora artística del Festival Lola  i Ramon Ferrer tècnic de cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Les tres  tres representacions del Festival Lola al Teatre Núria Espert.

ABSENTA
Companyia Teatre tot terreny
Divendres 25 d’octubre a les 21:30h

ABSENTAEspectacle poètic Amb Quimet Pla i Núria Solina que ha fet més de 500 representacions arreu de Catalunya amb la poesia més underground de la cultura modernista catalana.
Un divertit espectacle poètic. 

 


RASPALL

Cia Teatre Nu
Dissabte 26 d’octubre a les 18.00h 

RASPALLEspectacle familiar basat en un conte per a infants de Pere Calders, un conte en el qual l’autor ens aboca a un món fantàstic que té com a punt de partida una absoluta quotidianitat, situacions properes, personatges ben normals que es troben de sobte immersos en fets que no tenen una explicació racional.

 

SI NO ENS PAGUEN, NO PAGUEM!
Cies. l’Enjòlit + La Conquesta del Pol Sud
Diumenge 27 d’octubre a les 19.00h
si no es paguenNova versió del ‘Non si paga non si paga!’ actualitzada i revisada.

L’obra escrita per Dario Fo als anys setanta ja va generar polèmica, fins al punt que va ser acusada d’induir al delicte. Quasi quaranta anys després, l’obra pren una vigència inesperada.

Un grup de treballadors, farts de la situació d’explotació i d’inseguretat laboral contínua, farts d’una crisi que la gran banca ha provocat i arrel de l’encariment abusiu dels preus, decideixen rebel·lar-se contra el sistema i, simplement, deixar de pagar.
El detonant de la situació és, precisament, el fet que, a alguns supermercats, la gent s’emporta el menjar sense passar per caixa. La situació, és clar, s’anirà complicant i esdevenint cada cop més surreal i frenètica fins arribar a un escenari d’autèntica revolta social.

Més informació:
http://www.lolafestival.cat/
www.teatrenuriaespert.cat.