98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / El complex esportiu L’11 amplia l’horari per afavorir la pràctica esportiva

El complex esportiu L’11 amplia l’horari per afavorir la pràctica esportiva

Obrirà a les set del matí a partir de l’1 de febrer

 

L'11L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ampliarà l’horari del complex poliesportiu l’11 a partir de l’1 de febrer amb la finalitat d’afavorir la pràctica esportiva i contribuir a conciliar la vida laboral i l’esport.

A partir de la setmana vinent, el complex esportiu obrirà les seves portes a les 7 del matí els dies laborables.
L’objectiu és, d’una banda, ampliar les hores d’accés als abonats i de l’altra conciliar l’esport amb la vida laboral.
Un altre dels canvis significatius aquesta temporada al complex esportiu és l’increment d’hores de les activitats dirigides, passant de les 70 hores setmanals a les 130 hores.

Amb aquest augment d’hores es consolida l’aposta de l’11 per les classes dirigides, ja que des de l’any 2011 han incorporat noves disciplines, tals com el Zumba, TRX o el Small grou.

Durant el primer trimestre de l’any la sala de fitness incorporarà 2 noves màquines de cardio el·líptiques, així mateix, s’instal·larà una nova màquina de climatització per millorar les condicions ambientals de les sales 1 i 3.

Una de les millores més destacables a la sala de fitness és la renovació del quiosc que dóna accés al programa d’entrenaments, de manera que, el nou quiosc permet connectar-se mitjançant una aplicació mòbil i visualitzar les rutines dels usuaris, entre altres opcions.

Font: Ajuntament Sant Andreu de la Barca