98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Club de Futbol Sant Andreu Agrupació emet un comunicat on rebutja els fets i l’actitud de Rubiales

El Club de Futbol Sant Andreu Agrupació emet un comunicat on rebutja els fets i l’actitud de Rubiales

El club esportiu local ha emès un comunicat a les xarxes socials on anuncia accions en els inicis de cada partit fins que les coses no canviïn.

 

El Club de Futbol Sant Andreu Agrupació afirma en el comunicat que “rebutja els fets i les actituds del sr. Rubiales, president de la RFEF i els qui el recolzen, perquè mereixen un rebuig contundent i mai han de quedar impunes”.

 

Després dels fets en la final de la copa del Món femenina de Fútbols, Rubiales s’ha negat a dimitir i ha declarat ser “víctima d’un assassinat social”.  Ha assenyalat que el petó amb la jugadora Jenni Hermoso “Va ser espontani, mutu i consentit. Va ser consentit. Tinc una gran relació amb totes les jugadores i vam tenir moments molt afectuosos en aquesta concentració”.

Rubiales. també ha destacat que el gest tocant-se els genitals durant la celebració del mundial anava dirigit al seleccionador Jorge Vilda.

Després de l’anunci de la no dimissió de Rubiales, jugadors, jugadores i equips de futbol han emès comunicats lamentant les paraules del president de la RFEF.