98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El circ dels impossibles del Mag Stigman al Teatre Núria Espert

El circ dels impossibles del Mag Stigman al Teatre Núria Espert

L’espectacle es podrà veure aquest dissabte 4 de febrer a les 17.30 h  a Sant Andreu de la Barca.


El Mag Stigman ha comentat a Ràdio Sant Andreu detalls de l’espectacle de màgia a a més de fer un repàs per la seva trajectòria professional. També hem parlat de màgia, de trucs i amb quines qualitats ha de comptar un bon mag.

 

ENTRADES A TEATRENURIAPESPERT.CAT

El Mag Stigman presenta “El Circ dels Impossibles” un espectacle 100% dinàmic, ple de bon rotllo, colorisme, i participació activa del públic. Màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions, molta música i energia. Una barreja explosiva per a tota la família!

El Circ dels Impossibles és un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dossis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, Stigman intentarà que la màgia de la pista resorgeixi com anys enrere.

Després del seu últim treball, “Més que Màgia”, l’espectacle en que l’il·lusionisme s’unia amb coreografies de dansa moderna, el Mag Stigman s’endinsa ara en el fabulòs món del circ per fer una festa escènica. Una autèntica experiència multidisciplinar que tothom recordarà.