98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Centro Cultural Andaluz celebra el quinzè aniversari de la Romeria de la Virgen del Rosario

El Centro Cultural Andaluz celebra el quinzè aniversari de la Romeria de la Virgen del Rosario

Les activitats al voltant de la Romeria de la Virgen del Rosario s’iniciaran dimarts 6 de juny i acabaran diumenge 11 de juny.


Aquest 2023 se celebren quinze anys des que es fa l’activitat i  per això el lema d’enguany és Quince años caminando juntos.

Els actes s’iniciaran  dimarts 6 de junt  a les 18h amb la pregària al rosari.

Dimecres 7 a les 19 h
a la Plaça Federico  GarcÍa Lorca es realitzarà una masterclass de zumba  i una marató de sevillanes

Dijous 8 de juny a les 20 h es retrà un homenatge a Federico García Lorca, amb la projecció d’un documental i un recital dels seus poemes.

Divendres 9 de juny, a les 21 hes durà a terme la presentació de la romeria al Casino, amb un festival de ball i la lectura del pregó.

Dissabte 10  de juny es farà l’ofrena a la verge, el festival de cors, la benedicció a les flors i un concert del grup Menos es Más.
Per fer l’ofrena, des del Centro Cultural Andaluz demanen que les persones que volen participar, s’han de posar en contacte amb el Centre al telèfon 640 36 77 70.

La recta final dels actes de la romeria començaran diumenge 11 de juny al matí.

Pel dinar del dia de la romeria, el Centro Cultural Andaluz ofereix dues opcions: o portar-s’ho de casa o participar en un menjar popular amb un menú que consisteix en Paella, postres i beguda.

A partir de dilluns 29 es poden comprar els tiquets, que tindran un preu de 9 € per als socis i 10 € per als no socis. A partir d’aquest dia també es podran reservar les taules.