98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Casal de la gent Gran celebra divendres la festa de fi de curs

El Casal de la gent Gran celebra divendres la festa de fi de curs

De la mateixa manera que el curs escolar està a punt d’acabar, també ho està el curs del casal de la gent gran Maria Aurèlia Capmany. Moltes de les classes o activitats que es fan , acaben durant els propers dies fins a la tardor. Una de les activitats que es realitza són les classes d’Informàtica. Quan van començar, ja vam parlar amb el seu professor, l’Àlex Abril, per a que ens expliques què feien allà. En aquesta ocasió, l’hem volgut entrevistar per a que ens faci una valoració del curs:

També hem parlat amb algunes de les alumnes, la Mercedes, la Juani i la Rafaela, per a que ens expliquin què han après durant aquests mesos.

Una de les activitats  que també acaba en els propers dies és la gimnàstica. És una del les activitats amb més èxit del casal. Hem parlat amb la Yolanda, la professora, per a que ens faci una valoració del curs.

Com tot final de curs, hi ha un festival de cloenda. En aquest cas es realitzarà el proper divendres 16 de juny al Teatre Núria Espert.

El passat mes d’abril el casal de la gent gran va celebrar els seus 25 anys de vida amb una mostra d’activitats al carrer.