98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ENTREVISTA – El cap de la Policia Local, Jordi Bernat es jubila després de trenta-vuit anys de servei a Sant Andreu de la Barca

ENTREVISTA – El cap de la Policia Local, Jordi Bernat es jubila després de trenta-vuit anys de servei a Sant Andreu de la Barca

Ha format part de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca durant trenta-vuit anys i mig. Es va incorporar l’1 d’agost de 1984 amb vint-i-dos anys i durant vint-i-un anys ha ocupat el càrrec de cap de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca.

En el dia de la seva jubilació, Ràdio Sant Andreu ha conversat els fins ara responsable de la Policia Local, Jordi Bernat per balanç de la seva trajectòria professional i personal a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

A l’entrevista, Bernat ha destacat que marxa satisfet per la feina realitzada i orgullós de l’equip que deixa.

Ha confessat que des de petit, ja tenia clara la seva vocació professional, a més de recordat alguns dels episodis viscuts durant tots aquests anys. Ara que es jubila, vol continuar amb projectes que per qüestions professionals no ha pogut desenvolupar, com aprendre a tocar el piano.