98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Diversos comerços locals han volgut sortir al carrer per la Fira de la Primavera

Diversos comerços locals han volgut sortir al carrer per la Fira de la Primavera

La Fira de Primavera compta amb una fira comercial, on diversos comerços de Sant Andreu de la Barca com de fora, mostren la seva oferta i es donen a conèixer. Podem trobar botigues de sabates o moda, com calçats Avigó o 303 shop o També representació del mercat municipal, amb la Bodegueta del mercat.

Hi ha paradetes amb productes més especials, per exemple, per als amants del col·leccionisme trobem Master of 8 bites i, per ocasions especials, manualitats i detalls personalitzats.

Qui vulgui informació per fer-se un nou tatuatge o comprar un instrument també té lloc a la fira, amb Cristal Monkey o la Guitarrada, que aprofiten aquesta ocasió per donar-se a conèixer.

Hi ha comerços que s’estrenen en la fira de Primavera com la Papereria Vall Palau o Salut Aurea, que ve de Montacada i Reixac.

Qui també s’estrena és la Vanessa Arroyo, de Fincas Arroyo, però no com a comerç a la fira, sinó com a Presidenta de l’Agrupació del Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca.

La fira també és un espai per aquells comerços locals que només venen en línia tinguin un lloc físic on mostrar-se, com és el cas de Pots Tea o Leudh Culture.

L’associació El Prat Crea ha volgut participar en la fira, amb propostes com Kasual Kolor o Rosa Chicle Complements

Al municipi hi ha una gran varietat de comerços que han volgut sortir a mostrar el que tenen, durant el dissabte i diumenge de la fira de la primavera.