98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Diumenge Sant Andreu de la Barca tornarà a reivindicar els drets dels infants

Diumenge Sant Andreu de la Barca tornarà a reivindicar els drets dels infants

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’Esplai Pingüí organitzen  una nova edició de la festa del DIA UNIVERSAL DELS DRETS DELS INFANTS.

Sara Diez, directora de l’Esplai Pingüí ha comentat a l’emissora municipals els actes previstos i els objectius de la celebració.

Enguany, fa 30 anys que l’Organització de les Nacions Unides (O.N.U.) va aprovar la Declaració Universal dels Drets de la Infància (D.U.D.I.). Va ser el 20 de Novembre de l’any 1989 a Suïssa.
FESTA DRETS INFANTS SANT ANDREU 2017 -01

La celebració serà diumenge 17 de novembre d’11 a 13:40h a l’avinguda Constitució (davant Escola Can Salvi) on hauran activitats con inflables, tallers, jocs, pastissos….

FESTA DRETS INFANTS SANT ANDREU 2017 -08

Enguany com a novetat la festa comptarà amb la campanya Nusos pels drets, un espai amb una teranyina de nusos on es podran deixar missatges a favor dels drets els infants.

Amb motiu dels 30 anys de la Convenció de l’ONU sobre els Drets de l’Infant, Fundesplai i la Federació Catalana de l’Esplai impulsen #30nusospelsdrets, un projecte que pretén mobilitzar infants i joves en la defensa dels seus drets, reconeguts a la convenció l’any 1989.

Festa Drets Infants Sant Andreu Barca 2016 -19

La festa compta també amb la col·laboració del Centre Obert i el Moto Club Sant Andreu.