98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Discurs íntegre d’Ana Alba com alcaldessa de Sant Andreu de la Barca

Discurs íntegre d’Ana Alba com alcaldessa de Sant Andreu de la Barca

Ràdio Sant Andreu us ofereix el discurs íntegre de la nova alcaldessa de Sant Andreu de la Barca.

INVESTIDURA ANA ALBA ALCALDESSA 02

 

Benvolguts alcaldes, benvolgudes alcaldesses, regidors i regidores de l’Ajuntament, autoritats, representants de les entitats, dels agents socials, empreses  i sindicats i a totes les persones de Sant Andreu de la Barca que ens acompanya avui. I especialment al  Ministre de Cultura, Sr. Miquel Iceta. Moltes gràcies per estar en aquest dia tan especial per a mi i per la nostra ciutat.

Em permetreu en aquests moments tingui un especial record per a la meva família, que avui m’acompanya, i per als que m’han acompanyat en el camí i han fet de mi la persona que soc. I també al meu partit;  al Partit del Socialistes de Catalunya per confiar en mi en aquesta nova etapa.

Comienza hoy un nuevo camino, que asumo con ilusión y responsabilidad.

Quiero agradecer el apoyo que he recibido en esta votación de los partidos que forman el gobierno, del PSC y de Ciutadanos.

Aprecio también el gesto de los partidos de la oposición con su abstención; de Podemos y de Fem Sant Andreu. Empezar esta etapa sin ningún voto en contra nos abre un camino de diálogo y consenso que tendremos que recorrer con decisión y voluntad.

Es para mí un honor tomar el relevo de manos del alcalde Enric Llorca. En tus 26 años de gobierno has liderado la gran transformación de Sant Andreu de la Barca. Por ello te has ganado el respeto y el reconocimiento de la ciudad. Has hecho de Sant Andreu de la Barca una ciudad digna e innovadora.

INVESTIDURA ANA ALBA ALCALDESSA 03

Alcalde,….. supone una gran responsabilidad tomar tu relevo y trabajaremos para estar a la altura de los nuevos retos. El equipo que desde hoy lidero trabajará de manera incansable para lograrlo.

Os pido a todos un fuerte aplauso para Enric.

És moment ara de continuar el camí, amb esforç i compromís. Esforç i compromís per donar solucions als reptes de la ciutat i de les persones de Sant Andreu de la Barca. Confio trobar en aquest nou camí, a totes les forces polítiques que integren el consistori i a tota la ciutadania. Em trobareu sempre en el diàleg i en el consens, si l’objectiu són els interessos dels ciutadans per sobre de partidismes i d’interessos individuals.

Durant els pròxims mesos continuarem fent front als reptes que ens deixa la pandèmia, entre d’altres,  la crisi econòmica que patim i les desigualtats que ens està provocant. Que ningú es quedi enrere.

El consens i el diàleg seran imprescindibles per garantir que les famílies puguin fer front a aquesta situació, que els comerciants puguin continuar amb els seus negocis i que la ciutat sigui atractiva per atreure empreses i per mantenir les que tenim, que són una font de riquesa i d’ocupació imprescindible.

Mi compromiso es con todos y cada una de las personas que viven en Sant Andreu de la Barca. Quiero ser la alcaldesa de todos los ciudadanos y de todas las ciudadanas.

El equipo que lidero trabajará desde hoy mismo para seguir mejorando la ciudad, para garantizar la igualdad de las personas y generar nuevas oportunidades para todos.

Estaremos con vosotros, ciudadanos y ciudadanas de Sant Andreu, junto los comerciantes y los emprendedores que con sus ideas contribuyan a crear empleo, y con ello a crear riqueza y más justicia social.

Con las entidades y las iniciativas que ayuden a mejorar nuestra cohesión social, a construir una ciudad más solidaria y con mayor igualdad.

Seremos sensibles a las necesidades de las personas y seguiremos luchando por el progreso social y económico.

INVESTIDURA ANA ALBA ALCALDESSA 01

Nuestra prioridad son las personas y trabajaremos para que nos sintamos orgullosos y orgullosas de vivir en Sant Andreu de la Barca.

Una ciudad igualitaria, una ciudad integradora, inclusiva, una ciudad que preserva su entorno natural y apuesta por la sostenibilidad, que promueve la convivencia, el civismo y la participación, que afronte los retos del acceso a la vivienda.

Una ciudad llena de oportunidades para el futuro de los jóvenes y amable, segura y protectora para las personas mayores.

Soc conscient del repte que tenim pel davant i ho faig amb respecte i responsabilitat però amb valor i amb decisió.

Vull escoltar a tots els veïns i veïnes de la ciutat. Ho faré  durant les pròximes setmanes i mesos.  Tinc previst reunir-me amb totes les associacions i  entitats de la ciutat, visitar tos els comerços i empreses de la ciutat,  i  acostar-me als barris, als carrers i a les places per parlar i conversar amb els veïns i les veïnes, per recollir totes les opinions i les propostes.

PLE INVESTIDURA  ALCALDESSA ANA ALBA  03

Després d’escoltar-vos presentaré  un Pla d’Actuació  que sobre la base dels resultats obtinguts fins ara  sigui capaç de plantejar solucions als reptes més importants, com ho son;  el repte de la transició energètica, la mobilitat sostenible, l’habitatge públic… Una ciutat que volem més verda , més digital, més inclusiva, amb major cohesió social i dels barris i sense bretxes de gènere, amb majors quotes de llibertat i respecte per a tothom.

Un pla que doni un nou impuls a la nostra ciutat i consolidi la qualitat dels serveis públics, i als reptes que avui tenim com a societat. Som una ciutat metropolitana, moderna i oberta al món.

Promourem un canvi, incorporant l’experiència dels governs anteriors però projectant amb fermesa polítiques que ens garanteixin un futur millor per la nostra ciutat i els nostres veïns i veïnes.

Us demano la vostra complicitat i la vostra ajuda,  per continuar fent de Sant Andreu una ciutat per  viure, per estudiar, per treballar i per gaudir.

No me quiero alargar mucho más, en esta primera intervención como alcaldesa pero quiero acabar con un agradecimiento de nuevo al apoyo recibido.

PLE INVESTIDURA  ALCALDESSA ANA ALBA  02

La puerta de mi despacho está des de hoy abierta. El intercambio de ideas, de opiniones y el dialogo nos ayudarán a hacer una ciudad mejor todavía y de la que todos nos sintamos cada día más orgullosos.

Quiero y debo liderar esta nueva etapa, y lo voy a hacer con un equipo de mujeres y hombres, preparados, motivados, comprometidos, apasionados por Sant Andreu y con ilusión y esperanza por el futuro, como es el gobierno que presido desde hoy. Un gran equipo.

Y os diré…. Me siento orgullosa de ser mujer y la primera alcaldesa de Sant Andreu de la Barca.

Muchas gracias a todos y a todas y os pido que caminemos juntos para construir un futuro mejor.

PLE INVESTIDURA  ALCALDESSA ANA ALBA  01