98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Els dies 23 i 24 de febrer Sant Andreu de la Barca celebra el Dia d’Andalusia

Els dies 23 i 24 de febrer Sant Andreu de la Barca celebra el Dia d’Andalusia

L’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats andaluses organitza un cap de setmana d’activitats amb una caseta a la zona de pic-nic, una missa rociera a l’església de Sant Andreu , actuacions en directe, un potaje popular i l’acte institucional en el Teatre Núria Espert.

A Sant Andreu de la Barca hi viuen 3.388 persones nascudes a Andalusia i per aquest motiu els dies 23 i 24 de febrer s’organitzen diverses actvitats que han presentat l’alcalde Enric Llorca i el regidor de Cultura Juan Pablo Beas.

270216 Celebració Dia Andalusia al Teatre Núria Espert

270216 Celebració Dia Andalusia al Teatre Núria Espert

Els actes començaran el dissabte dia 23 de febrer a la caseta municipal que s’instal·larà a la zona de pic-nic, on es programaran activitats musicals  on destaca la participació a partir de les 20h entre d’altres, de Sebas de la Calle, Ana del Barrio, Lola Herrera, Serguio Barroso, Rocío Ferreras i l’Académia Lili’s Dance.

Cartell Día Andalucía

Diumenge es podrà degustar un potaje i a la tarda el Teatre Núria Espert acollirà a partir de les 18h les actuacions d eles entitats andaluses de la ciutat com La Hermandad Nuestra Señora Virgen del Rocío, Assoiació Escola de Dansa Sonia Navarro, AVV La Plana, Centreo Cultural Andaluz i la Peña Sevillista La Giralda.

Artistes locals posaran música a aquesta caseta i

El programa també preveu una missa rociera a l’església de Sant Andreu i un festival de ball amb la participació de totes les entitats de caire andalús que actualment hi ha ala ciutat.