98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) recull la resolució del Departament de Salut amb les noves mesures per combatre la pandèmia

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) recull la resolució del Departament de Salut amb les noves mesures per combatre la pandèmia

L’entrada en vigor del toc de queda nocturn, pendent de la resolució del TSJC, d’1 a 6 de la matinada afecta a Sant Andreu de la Barca i a 157 poblacions catalanes més.

La resolució té una vigència d’una setmana, fins a la mitjanit del divendres 23 de juliol i afecta a  aquells municpis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior a 400 casos per cada 100.000 persones.

El president Pere Aragonès ha reconegut que és una mesura difícil però necessària per frenar la cinquena onada, protegir els més vulnerables, el sistema sanitari i la reactivació econòmica. El TSJC té tres dies per pronunciar-se, però el govern confia aplicar les mesures aquest cap de setmana.

Les mesures ja adoptades fa unes dies també  obliguen a tancar l’oci, la restauració i les activitats culturals a les 0:30h.  Els esdeveniments culturals s’hauran de fer amb seients preassignats.

Les trobades i reunions socials no podran superar les 10 persones. Es prohibeix menjar i beure a l’espai, públic, excepte els àpats en el marc d’activitats escolars.

DOGC