98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Sant Andreu de la Barca es prepara per la celebració de la Diada

Sant Andreu de la Barca es prepara per la celebració de la Diada

campanar diada
Els actes previstos per la celebració de la Diada a Sant Andreu de la Barca començaran el dijous 10 de setembre a les 22.00h amb l’acte  a la plaça de l’Església amb les havaneres i rom cremat amb el grup  Mar i ventamb la participació de l’Agrupació Cultural Aigüestoses ,  l’enlairament de la senyera, a càrrec del Centre Excursionista Pi Tallat.
L’acte també inclourà la cantada popular d’Els Segadors, amb la col·laboració de la Coral Ferran Sors i el Ball amb els gegants Andreu i Quimeta, de l’Agrupació Cultural Aigüestoses.

El mateix dia 10 l’Assemblea  Nacional de  Catalana de Sant Andreu  organitza la 3a Marxa de Torxes per la independència amb inici a les 22h a l’ Ermita del Palau.

Per la seva banda com ja és habitual, ERC-SAB farà el seu homenatge, l’11 de setembre, a Joan Lladó i Caus a les 11.00h al Passeig del Parlament de Catalunya, al costat de l’estació dels FGC.

Els actes de divendres 11 de setembre finalitzaran amb la tradicional ofrena floral d’homenatge a la figura de Rafael Casanova a la plaça Onze de setembre a les 13.00h,  amb la participació d’entitats i associacions polítiques, socials i culturals de la ciutat i la bllada de sardanes a càrrec de la cobla Contemporània.