98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Detingut a Sant Andreu de la Barca al pressumpte autor de quatre robatoris amb força a trasters i a un domicili

Detingut a Sant Andreu de la Barca al pressumpte autor de quatre robatoris amb força a trasters i a un domicili

La detenció es va produïr el 26 de febrer en una operatiu policial que va comptar amb la participació de Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Andreu de la Barca.

L’arrestat, un  jove de 22 anys havia estat detingut in fraganti per la Policia Local de Sant Andreu de la Barca en el moment que estava forçant diversos trasters del municipi. Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, al jove com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a trasters i un robatori amb força a un domicili del mateix carrer de Sant Andreu de la Barca.

Mossos asseguren en un comunicat que al seu domicili es va localitzar joies, rellotges, mòbils i diferents objectes d’interès per la investigació.  La investigació es va iniciar a mitjans de febrer, quan els investigadors van tenir coneixement del robatori amb força a quatre trasters i un domicili de Sant Andreu de la Barca. Tots els fets havien succeït el mateix dia i en blocs de pisos adjacents del carrer Catalunya. L’autor dels fets havia forçat els accessos i s’havia endut joies, aparells electrònics, eines i d’altres objectes de valor. Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar l’autor dels fets, un jove amb deu antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva.

El 26 de febrer, l’investigat va ser detingut in fraganti per agents de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca en el moment que estava forçant diversos trasters del carrer via de l’esport del municipi. Un cop a dependències policials, els agents de Mossos d’Esquadra el van detenir també pels fets investigats.

 Finalment, sota la tutela del jutjat en funcions de guàrdia de Martorell, es va realitzar una entrada i escorcoll al domicili del detingut. En el marc de l’escorcoll, els agents van localitzar joies, rellotges, mòbils i diferents objectes d’interès per la investigació.

En el moment de la diligència judicial es va localitzar un segon home i a la seva estança 170 grams de haixix i material utilitzat per a la seva distribució i venda, moment en que es van fer gestions amb el jutge de guàrdia i es va iniciar la instrucció d’un atestat independent per un presumpte delicte contra la salut pública.

Els investigadors van detenir aquest segon home, de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Els arrestats van passar a disposició judicial davant del Jutjat de Guàrdia de Martorell.