98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Detinguda una dona per robar 7.000 euros en efectiu i joies valorades en 3.600 en domicilis de Sant Andreu de la Barca

Detinguda una dona per robar 7.000 euros en efectiu i joies valorades en 3.600 en domicilis de Sant Andreu de la Barca

S’aprofitava de la confiança plena de les seves víctimes, persones d’edat avançada, i dels seus familiars per a robar-los a casa seva on hi treballava

mossos d'esquadraAgents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el dimarts 28 d’agost, una dona espanyola, de 45 anys i veïna de Cornellà, com a presumpte autora de cinc delictes de furt i un delicte d’estafa als municipis de Cervelló i de Sant Andreu de la Barca.

Segons informa Mossos en un comunicat, a mitjans del mes de juliol un analista de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell va detectar diverses vendes irregulars a diferents establiments de compravenda d’or al municipi de Cornellà de Llobregat per part d’una dona que treballava fent tasques assistencials a persones d’edat avançada al municipi de Sant Andreu de la Barca.

Els investigadors van recercar altres possibles vendes de joies sostretes i van comprovar, en realitzar comprovacions en establiments de compravenda d’or, que durant els anys 2017 i 2018, la dona havia rebut gairebé un total de 3.600 euros per les vendes de múltiples joies.

Així mateix, els investigadors van contactar amb els familiars i les persones per a les quals estava treballant actualment al municipi de Sant Andreu de la Barca i també amb les que havia treballat l’any anterior al municipi de Cervelló.

Els agents van comprovar que la treballadora domèstica s’aprofitava de la confiança plena de les víctimes, cinc persones d’edat avançada, i dels seus familiars, per tal de sostreure diners, en total uns 7.000 euros en efectiu i joies de les cases on treballava.

Inclús en una ocasió la dona havia utilitzat la targeta de crèdit d’una de les seves víctimes per a realitzar un reintegrament en un caixer automàtic i l’havia tornat al seu lloc per a no aixecar sospites.

Finalment, el 28 d’agost els investigadors van detenir la dona com a presumpta autora de cinc delictes de furt i un delicte d’estafa. L’arrestada va passar a disposició judicial i el jutge instructor la va deixar en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarta localitzar noves víctimes.