98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Detenen dos homes i desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial a Sant Andreu de la Barca

Detenen dos homes i desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial a Sant Andreu de la Barca

Els agents de Mossos d’Esquadra van intervenir gairebé 500 plantes de marihuana

Imatges arxiu

 

La investigació es va iniciar el 10 de novembre quan agents de la comissaria de Martorell van rebre avís, a través del telèfon d’emergències 112, que hi podria haver una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial al municipi de Sant Andreu de la Barca.

Immediatament, segons informen Mossos d’Esquadra en un  comunicat, les dotacions policials es van adreçar a la zona i van comprovar que la nau desprenia una forta olor característica de la marihuana i que al seu interior hi havia dues persones. Els agents van comprovar que hi havia una plantació de marihuana amb una escomesa il·legal a la xarxa elèctrica i dues persones que s’encarregaven de la plantació.

Davant les evidències, els agents van detenir els dos homes per un delicte contra la salut pública i un delicte de fluid elèctric.

L’endemà es va realitzar una entrada i perquisició on es van intervenir gairebé 500 plantes de marihuana, es va desmantellar la infraestructura de la plantació i es va desconnectar la escomesa il·legal.

Es van detenir dos homes, de 20 i 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Els dos arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.