98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Desvetllat el tema de la 24a Gimcana Nocturna de Sant Andreu de la Barca

Desvetllat el tema de la 24a Gimcana Nocturna de Sant Andreu de la Barca

Festa Major 2016 - Gimcana Nocturna 2016 01Uns 63 grups participaran en la nova edició de la Gimcana Nocturna de Sant Andreu de la Barca. El dissabte 2 de setembre coincidint amb la Festa Major arrencarà una nova edició d’una de les activitats més esperades pels joves i gairebé única a tota Catalunya pel que fa a participació i organització.

Esperada també era saber quina seria la temàtica d’aquest any i l’organització ha tornar a demostrar originalitat a l’hora de buscar el tema.
‘COSES QUE JA NO.’ és el tema d’aquest any i ara els participants tindran tot l’estiu per buscar idees per les disfresses. L’anunci de la temàtica s’ha fet durant la celebració de la Festa Led al polígon industrial de La Clota el 14 de juliol, una de les activitats d’estiu a Sant Andreu de la Barca i que ha comptat amb l’actuació del DJ Adrià Ortega,

La cita de la GIMCANA NOCTURNA serà el dissabte 2 de setembre quan els grups hauran de superar diverses proves repartides en diferents punts de la ciutat. Aquest any no es permetrà que els carros es construeixin amb carros de supermercats. El grup que ho faci quedarà desqualificat des del principi de la Gimcana Nocturna.