98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – ‘The mind’

Descobrint Jocs – ‘The mind’

Miquel Jornet, l’especialista en jocs del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ha recomanat aquesta setmana ‘The Mind’.

descobrint jocs - the mindEs pot fer una secció del DESCOBRINT JOCS amb spoilers? Ho hem intentat i la veritat és que sí. Tot i que ben bé no ha estat un spoiler… podem dir que es tracta d’un “truc” per obtenir millors resultats a The Mind.

The Mind no és un joc. És un experiment que s’ha de provar almenys un parell de vegades i, si pot ser, amb grups de persones diferents. M’agrada dir que és un experiment de team building perquè cada cop que el jugues acabes sincronitzant-te millor amb els teus companys. Tant que es poden arribar a donar situacions molt èpiques i memorables.

Wolfgang Warsch ha tingut l’habilitat de posar-nos a jugar al voltant d’una taula amb l’invent més antic que coneixem: el temps. Això ja és suficient perquè aquest autor s’instal·li en el nostre ràdar (manera col·loquial de dir que estarem molt amatents d’allò nou que faci a partir d’ara) i també per haver estat nominat amb aquest brillant The Mind als darrers premis Spiel des Jahres.