98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Si t’agrada fer spoilers, aquest és el teu joc : ‘Spoilers’

Descobrint Jocs – Si t’agrada fer spoilers, aquest és el teu joc : ‘Spoilers’

Miquel Jornet ens recomana a l’espai ‘Descobrint Jocs’ del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu  el joc de taula ‘Spoliers’.

spoilersUn dels típics jocs que gairebé tots haurem jugat en grup és aquell que s’iniciava quan el més trempat de la colla proposava: “Ei, juguem a les pel·lícules?”. Nosaltres aleshores, amb un fals esme, dèiem: “Va vinga, sí!”… quan sabíem que seria una nova sessió soporífera amb imitacions dolentes de les fuetades de l’Indiana Jones, el volar amb el puny tancat del Superman i l’encreuament de cames de la Sharon Stone.

Per acomiadar aquestes vetllades de merda han arribat Spoilers i Spoilers: The Beginning.

El creador d’aquests dos jocs combinables però també jugables per separat, en Manu Palau, ha arreplegat informació tècnica i argumental d’un fotimer de pel·lícules… però no de les típiques pel·lícules que qualsevol amic cinèfil pot conèixer, aquestes pel·lícules són produccions de baix pressupost i atempten directament contra el bon gust del setè art i qualsevol fil argumental lògic (si ens ‘spoilegen’aquestes pel·lícules, gairebé hem de donar les gràcies!). I aquí rau la diversió de tot plegat: tots estem en igualtat de condicions a l’hora de jugar Spoilers i el contingut de cada carta sorprendrà i arrencarà les riallades fins i tot del partenaire més ensopit de la taula.

Spoilers: The Beginning és una versió simplificada en reglament i components del joc original Spoilers, molt barat i ideal per endinsar-se en el món dels ‘spoilers’. D’altra banda, la selecció de pel·lícules i moments hilarants crec que és més acurada en el joc original. Tampoc us perdeu la genial història de creació (de carretera i manta) d’aquests dos productes.