98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Recomanem el joc ‘5211’ de Tsuyoshi Hashiguchi

Descobrint Jocs – Recomanem el joc ‘5211’ de Tsuyoshi Hashiguchi

Miquel Jornet continua amb les recomanacions de jocs de taula a Ràdio Sant Andreu en el programa Via Directa.

 

Encara avui, en ple 2019, hi ha jocs que utilitzant únicament una pila de cartes acaben per sorprendre’ns molt positivament. Serà per la potència del disseny minimalista ben executat? Serà perquè les baixes expectatives ens fan agafar el joc (utilitzant el símil boxístic) amb la guàrdia més baixa que de costum? Sigui com sigui, aquí els portem i analitzem per compartir amb tots vosaltres impressions.

Aquest simpàtic 5211 no passa desapercebut quan està sobre la taula. L’excel·lència en la producció a què ens han acostumat la gent de Plan B Games o Next Move Games es fa palesa. I tot i ser només unes cartes, trobem que són bastant més sobredimensionades que les de la resta de jocs, molt agradables al tacte i amb unes il·lustracions a càrrec d’un dels artistes cabdals en el món dels jocs de taula (Chris Quilliams) que l’han fet sortir de la seva zona de confort per plasmar a les cartes uns estampats més típics de les camises hawaianes que s’han posat darrerament de moda.

Mecànicament el joc funciona bé i és agradable de jugar, tot i que hem trobat algun text en el reglament que es deixa a una interpretació confusa.