98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – El portal de Molthar (2016)

Descobrint Jocs – El portal de Molthar (2016)

Arriba l’estiu i arriba l’edició número 116 de la secció de jocs del Via Directa. Comença a ser un clàssic fer les recomanacions de jocs per a l’estiu abans de tancar temporada, i els cinc jocs que us proposem avui són una molt bona idea per tirar-vos de cap a aquesta afició.

portaldemolthar_600Comencem pel joc central de la secció, El portal de Molthar, un joc de cartes molt portàtil que és “d’agafar coses per intercanviar-les per d’altres i, amb això, guanyar punts de victòria”, també coneguts com aclimbing games (jocs d’escalada). Com bé diem a l’àudio, és un joc perfecte per tenir una primera aproximació a la temàtica fantàstica, similar en sensacions al gran Splendor però molt més reduït en capsa i preu.

Al final de la secció recomanem quatre jocs més de caire estiuenc:Virus (la sensació entre els fillers de cartes fets a nivell estatal), Hive Pocket (un clàssic dels “un contra un” més portàtil que mai i amb unes peces a prova de bombardejos), Codi Secret (el party game de moda, ara més recomanable que mai perquè gràcies a Devir ja el podem jugar en català!) i Juego de Trenes (no confondre amb Juego de Tronos! Un trencaclosques amb mecànica vingut de Rússia de la mà de la nova SD Games).