98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – ‘La pirámide del sol’

Descobrint Jocs – ‘La pirámide del sol’

Miquel Jornet ens recomana un nou joc al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu. Avui ens comenta el joc ‘La pirámide del sol’.

piramide del solTenim la sort de veure com cada dia neixen nous projectes en el panorama lúdic, i avui comptem amb un joc de la nova editorial gaditana Pavana Games.

Pirámide del Sol, ho hem de reconèixer, és un joc que pel que fa a mecàniques i producció no ens ha fet el pes. Hi ha cartes per portar la puntuació que utilitzen colors que no es distingeixen dels fons, la puntuació (a part dels problemes de visualització) és un xic tediosa i com a joc de construir una piràmide amb cartes, tot i que temàticament funciona, mecànicament trobem velles joies que el superen… sense anar més lluny Pinguin-Party, un joc de fa 10 anys de Reiner Knizia.

Amb Fréderic Moyersoen, autor belga del clàssic Saboteur (publicat l’any 2004), sempre estem esperant un nou gran joc com el que al seu temps va suposar el dels nans i la mina… malauradament, joc rere joc, mai trobem aquesta fita i comencem a pensar que és un autor one-shot (que al final de la seva carrera es valora només per una única obra). Sigui com sigui, esperem que el “malastruc” de Moyersoen no s’encomani als amics de Pavana Games als que desitgem molta sort en la seva aventura.