98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Modern art

Descobrint Jocs – Modern art

Miquel Jornet a l’espai ‘Descobrint Jocs’ del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ens recomana el joc de taula ‘Modern art’ on haurem de fer subhastes d’obres d’art.

 

juego-mesa-modern-art-1992-1516291047Els jugadors avesats i també col•leccionistes sempre busquem el que diem les “edicions definitives”. Són, el que es podria dir, la millor versió de totes d’un joc de taula… per qualitat de components, per l’espectacularitat de les il•lustracions, per tenir la millor usabilitat (icones, estructura de reglament, dimensions idònies de taulers, peces, cartes…).

Quan surt una d’aquestes edicions intentem aconseguir-la, fins i tot tenint ja una edició anterior del joc en qüestió. Això és el que està passant amb un clàssic i bàsic entre els millors jocs de subhastes: Modern Art del professor Reiner Knizia.

En la nova edició de CMON (Cool Mini or Not) trobarem que cada carta correspon a una peça d’art modern real. Cinc artistes de tot el món han estat convidats a reforçar la temàtica d’un joc de compra-venda d’art amb petites reproduccions de les seves obres. A més, un dossier molt complet (adjunt al reglament) ens permetrà conèixer molt millor la biografia i obra de cadascun dels artistes per ficar-nos millor en la pell dels subhastadors internacionals d’art… A la una, a les dues, a les tres… qui en dóna més?