98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Microworld, un joc per viatjar a l’interior del cos humà

Descobrint Jocs – Microworld, un joc per viatjar a l’interior del cos humà

Miquel Jornet ens proposa un nou jocs de taula. Avui ens recomana ‘MICROWORLD’

dj135A la passada fira d’Essen van sortir jocs que van fer molt soroll i d’altres que no tant. Ens agrada fer de Bob Boilen al seu programa de la NPR All songs considered i donar una oportunitat, també i de tant en tant, a aquells jocs desconeguts a treure el cap a la secció. Avui es un d’aquest dies! (al cap i a la fi la secció es diu Descobrint jocs).

Al All games considered d’aquesta setmana parlem de Microworld, un estrany joc italià amb un tema força peculiar. Es tracta d’una lluita ràpida entre dues faccions per obtenir el control d’unes zones… fins aquí tot bé, fins i tot podria semblar un wargame de cartaginesos contra romans, però no. El micro-món al que fa referència el joc és el nostre propi cos, les faccions seran els virus contra els anticossos i les zones a controlar esdevindran feixos cel·lulars.

Una sorpresa que afegeix aquest petit joc de majories per a dos jugadors és la capacitat de poder preparar “escenarios” afegint i traient regles d’un troquel modular que ve amb el joc. Ha sortit per Cranio Creations, que és l’editorial mare de títols com Horse Fever, Dungeon Fighter, Lorenzo il Magnifico o Steam Park (joc que va ocupar la passada secció nº113del programa).