98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Majesty

Descobrint Jocs – Majesty

Miquel Jornet, l’especialista en jocs de taula ens ha destacat ‘Majesty’, un joc de cartes on els jugadors hauran de convertir-se en un rei o una reina a la recerca de poder durant l’edat mitjana.

Els jocs de Marc André comencen a tenir una certa marca d’autor. Si us fixeu, gairebé sempre estan inspirats en l’edat mitjana… però l’accent més marcat dels jocs d’aquest home no està en la temàtica, resideix en la mecànica. Ja pot ser un joc de majories, de draft de cartes, de gestió de mà o de set collection (o d’una barreja d’alguna d’aquestes coses)… que sempre et conduirà a la competència brutal, a atacar i defendre’t, a la confrontació directa.

Aquest tret et pot agradar més o menys… jo vaig arribar a odiar Splendor per aquest fet, però després quan vaig provar Barony vaig entendre que els moments de crueltat dels seus jocs no eren defectes de disseny i sí artificis mecànics del tot intencionats. Aquest “puterio” radical de Marc André també ho té, potser una mica més contingut, aquest Majesty: La corona del reino.

majesty f