98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / DESCOBRINT JOCS – Magic maze

DESCOBRINT JOCS – Magic maze

Miquel Jornet ens recomana un nou joc de taula i en aquesta ocasió un joc cooperatius; el Magic Maze

dj142De sobte, un dia, t’enteras que un joc anomenat Magic Maze està entre els tres candidats a guanyar els propers Spiel des Jahres… i també, de sobte, veus que el joc està publicat per una petita i nova editorial barcelonina anomenada 2 Tomatoes.

El mínim que podem fer després d’aquests dos “inputs” és provar el joc. La proposta temàtica és original i graciosa… un mag, un elf, un guerrer i un nan entren a un centre comercial a robar les seves respectives armes. Tot alhora busquen el seu ítem i quan el tenen a les mans… cames ajudeu-me!

Mecànicament tots els jugadors cooperarem contra un traçat laberíntic del centre comercial i un rellotge de sorra capriciós que gestionarem i optimitzarem per a que ens doni molt més dels tres minuts inicials per desenvolupar aquest fantàstic robatori. Gradualment, mitjançant un sistema d’escenaris, es van afegint regles i dificultat a mode de videojoc. És d’aquells jocs cooperatius que amb el grup ideal pot esdevenir un èxit brutal, però amb grups amb habilitats de coordinació, lateralitat i posicionament espacial molt diferents pot posar nerviós al personal… per sort és un joc amb el que es guanya habilitat intent rere intent.