98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – La novel·la Victus d’Albert Sánchez Piñol, s’adapta als jocs de taula

Descobrint Jocs – La novel·la Victus d’Albert Sánchez Piñol, s’adapta als jocs de taula

El programa Via directa ha entrevistat a Joaquim Dorca, director de Devír, Oriol Comas autor del joc de cartes de Victus, Toni Serradesanferm autor del joc de taula a més de Miquel Jornet responsable de la web Reservoir Jocs.

Victus descobrint Jocs

Avui a Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu, hem aconseguit portar als estudis a l’editor i els autors dels dos jocs sobre la novel·la VICTUS d’Albert Sánchez Piñol! I això no passa tots els dies.

Arreplegar a aquest trio de creadors en un mateix estudi no és fàcil. Quim Dorca és el rainmaker que des de Devir ha encarregat aquestes dues produccions a dos reconeguts dissenyadors catalans de jocs de taula: Oriol Comas i Toni Serradesanferm.
Comparem la producció cultural en forma de joc amb altres formes de producció cultural. I, tots tres, ens expliquen molt clarament la traçabilitat d’aquestes dues adaptacions lúdiques: des quan s’origina la idea fins quan arriba a les botigues, passant lògicament pel repte creatiu i editorial.
Aquests dos jocs sobre la novel·la VICTUS prometen als jugadors participar en algun dels moments de la història amb un grau d’immersió diferent al del llibre i en companyia de més jugadors. Si voleu saber més… escolteu aquesta entrevista a tres bandes.

victus-el-joc-de-cartes