98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Jordi Ciprés i Chechu Nieto recomanen el joc Twilight Struggle

Descobrint Jocs – Jordi Ciprés i Chechu Nieto recomanen el joc Twilight Struggle

Torna una setmana més Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu.

Jordi Ciprés - Chechu Nieto Descobrint Jocs

Aquesta  setmana dupliquem el número de convidats! Si la setmana passada vam comptar amb el gran Jordi Ciprés de JugarXJugar Barcelona… aquesta se’ns afegeix un altre gran, amb les tauletes Waco en aquest cas, parlem de Chechu Nieto: l’artista gràfic santandreuenc especialista en la il·lustració jocs de taula de tot tipus, però amb un recorregut bastant remarcable en el camp dels wargames.

Sí, una setmana més parlem de jocs que simulen un conflicte… i com anem forts tractem ni més ni menys que el joc nº1 en el rànquing de la BoardGameGeekTwilight Struggle.

El Jordi Ciprés ens farà novament de guia en aquest apassionant món dels wargames, i el Chechu ens explicarà com ha estat l’experiència d’il·lustrar la propera edició de col·leccionista de Twilight Struggle (us recordem que el joc està disponible en castellà de la mà de l’editorial Devir).
També recomanem el blog LA CARTA CHINA i filosofem una mica sobre l’adequació dels temes i els timings de sortida d’aquesta tipologia de jocs. Finalment ens acomiadem amb un tema sonor del cinema bèl·lic perquè sabem que el Chechu, i molts de vosaltres, sou també aficionats al bon cinema. Feu l’amor i no la guerra!